Investeringsrådgivning

Vi liker å møte folk, bli kjent og følge opp alle på en personlig måte. Vi mener at nærhet bidrar til kjennskap og personlige forhold som tilrettelegger for best mulig rådgivning. 

1377-invoice-outline (1).png

Vi i Alphaspar liker å sammenligne risiko og avkastningsmuligheter med det å hoppe fra et stupetårn

Vi mener at et stupetårnet er en fin måte å illustrere risiko og avkastningsmuligheter på. Noen liker å klatre helt til topps og kaste seg utfor, mens andre liker best å vasse forsiktig ut i vannet. Noen er midt i mellom og hopper fra 5-meteren. Sammen med våre flinke rådgivere finner vi ut sammen hvilken avsats som passer deg best.  

Skjermbilde 2020-05-27 kl. 18.11.27.jpg

Viktige punker for vår investeringsrådgivning

645-people-handshake-transation-outline.png

Vi ønsker at du som kunde skal ha en fast kontakt person. Ved behov skal du raskt og enkelt få kontakt med din rådgiver. Rådgiveren din vil også kontakte deg for nyttig informasjon og vurderinger. 

Nær

981-consultation-outline.png

Ærlig og konstruktiv

Som en del av den folkelige rådgivningen vi tilbyr, er vi ærlige og konstruktive. Vi ønsker det beste for kunden og tar utgangspunkt i livssituasjonen du befinner deg i. 

Bevare verdi

20-love-heart-outline.png

Vi vet hva det krever å opparbeide seg en formue. Vi har ikke bare et ønske om å utvikle denne verdien, men også å bevare den. Dette for deg, fremtiden og de som kommer etter deg. 

969-meeting-conference-room-outline.png

Personlig rådgivning

Ved å ha en fast kontakt person hos Alphaspar skaper det et personlig forhold med rådgiver. Dette mener vi er utrolig viktig for å tilrettelegge for best mulig rådgivning, noe vi mener vi er i norgestoppen på. 

Ta gjerne kontakt med oss

Ta kontakt