Sindrelk-02_edited_edited.png
Slik kan vi hjelpe deg

Slik kan vi hjelpe deg

Vårt mål er å skape en vinn-vinn modell til glede for begge parter. Dette har vi klart siden oppstarten i 2007. 

Kontakt oss
AlphasparMobilQuiz.png

Hvor egnet er du for vår rådgivning? Ta testen her

Vi i Alphaspar benytter oss Nordnet, en av de ledene leverandørene innen sparing og investering. Logg inn hos Nordnet ved å klikke på lenken under. 

Ta testen her

Slik fungerer det i Alphaspar

Les mer 

Helhetlig formuesforvaltning

Sammen blir det lagt en helhetlig plan skreddeskydd med bakgrunn av en behovsanalyse hvor preferanser og krav til risiko og avkastning er hensynstatt

Din personlige rådgiver

Alle kunder har en fast kontakt person. Vi har et ønske om at kunderelasjonen er på et personlig nivå. Du skal kunne raskt og enkelt få kontakt med rådgiveren din. 

Ivareta og forvalte

Som et selskap med uavhengig investeringsrådgivning gir det oss friheten til å i perioder ha 0% aksjer, noe vi oppfatter som unikt i vår bransje. På denne måten kan vi ivareta dine oppsparte midler på best mulig måte. 

Tett oppfølging

Gjennom din faste kontakt person i Alphaspar får du regelmessige oppdateringer. 

 Vi liker å møte folk, bli kjent og følge opp alle på en personlig måte

Gjennom en behovsanalyse tilpasser vi oss dine forutsetninger. Sammen blir vi enige om hvilken tjeneste som eventuelt ville passet deg, tilpasset etter ønske og  ----. Vi har en folkelig og forståelig rådgivning. Sammen med dette og tett oppfølging vil du som kunde følge deg ivaretatt. 

Finans Rådgivning

Kartlegging og oppfølging

Rapportering

Vi er opptatt av at kundene skal ha oversikt. Dette har du i Nordnet appen, kursene blir oppdatert daglig. Sammen med tett oppfølging har du full oversikt.